Så her er 5 gratis råd til når du ansøger en bolig


1 - Skil dig ud fra mængden

Du står bedst, hvis du skiller dig ud. Det kan du gøre ved at lave en kreativ ansøgning - for eksempel en flot grafisk opsætning eller en video.


2 - En præcis profil

I din ansøgning skal du lave en præcis beskrivelse af, hvem du er. En beskrivelse, du både kan bruge i din ansøgning og på de sociale medier. Beskrivelsen skal selvfølgelig være retvisende. I din ansøgning bør du også indsætte et billede af dig selv, så udlejerne kan se, hvem de skriver eller taler med i telefonen, inden du eventuelt skal ud og se på lejemålet.


3 - Vær’ hurtig

På de store lejeportaler er konkurrencen benhård. Derfor er det helt afgørende, at du er hurtig til at rykke på de nyeste boligannoncer. Udlejerne får ofte flere hundrede henvendelser på deres annonce, og derfor er det vigtigt, at du er blandt de første, der henvender sig til udlejeren, hvis du skal have en chance og ikke blot drukne i mængden af henvendelser.


4 - Søg bredt

Selvom mange kommende studerende har en helt klar forestilling om, hvor de vil bo i deres studietid, nytter det sjældent at være alt for snæver i sin boligsøgning. De, der stædigt holder fast i deres krav om, hvor de vil bo, ender ofte som sorteper i det store boligspil og uden bolig ved studiestart.


5 - Undgå at blive snydt

Det er et gyldent råd aldrig at betale depositum, før du har nøglerne.Depositum bør ligeledes altid betales via en bankoverførsel - og ikke kontant. Du skal have dokumentation for, at du har betalt, og det har du kun via en bankoverførsel.Brug aldrig MobilePay eller lignende betalingstjenester.


/Ritzau

OVERSÆT »
s2Member®