Kære dig som nu skal til at se vores priser for udlejning og leje via ONBO.DK

For mange menneskers vedkommende, tænkes der stort set altid, at det må kunne gøres bedre og billigere et andet sted, men der er faktisk en grænse for hvornår modpart har tjent så lidt, at der opstår unfair handel, og derfor benytter de fleste en formidler hvor pris og ydelse går hånd i hånd, det er blandt andet her hos ONBO.DK.

Det er blandt andet en både tryggere og billigere oplevelse for kunderne, at udleje og leje igennem ONBO.DK end for eksempel igennem AirBnB og så bor ONBO.DK i Danmark, det gør os til en nær og tryg partner at handle med.

Faktisk er ONBO.DK´s mål altid, at være i front med både tillid og sikkerhed for både udlejer og lejer på en og samme tid.

...Og da vi her hos ONBO.DK gerne ser at alle kommer trygt hjem, har vi sat en pris på udlejning som alle kan tjene på, men som er landets bedste set i forhold til hvad der inkluderes.

PRISEN FOR UDLEJER

Det koster ca.3% af den fulde lejepris inklusiv moms, at udleje et lejemål via ONBO.DK.

PRISEN FOR LEJER

Der er ingen yderligere omkostninger end det aftalte totalbeløb der afregnes ved booking af et lejemål, da alt er inkluderet i det opkrævet totalbeløb for lejen.

EKSTRA YDELSER

Ekstra ydelser der tilkøbes, vil blive opkrævet seperat.

OVERSÆT »
s2Member®